Župan MO Maribor se je udeležil čezmejnega zaposlitvenega sejma " Moja priložnost za delo"
vodoravna delilna črta

 

Župan Mestne občine Maribor dr. Andrej Fištravec se je danes udeležil šestega mednarodnega čezmejnega zaposlitvenega sejma »Moja priložnost za delo«, ki je potekal v organizaciji Službe EURES (European Employment Services – omrežje javnih služb za zaposlovanje v EU, EGP in Švici), Območne službe Zavoda RS za zaposlovanje Maribor in Ptuj.
Sejem, ki je potekal v prostorih Univerzitetnega športnega centra Leona Štuklja, je namenjen čezmejnemu povezovanju Avstrije in Slovenije ter vzpostavljanju neposrednih povezav med iskalci zaposlitve ter slovenskimi in avstrijskimi delodajalci. 
 
Na sejmu so danes ponudili približno 670 prostih delovnih mest, sodelovalo pa je 18 slovenskih in 6 avstrijskih delodajalcev, 5 slovenskih in 3 avstrijske agencije za posredovanje zaposlitev, Štajerska gospodarska zbornica in Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor.
 
Župan MO Maribor je ob tem dejal, da pozdravlja tovrstne sejme in hkrati upa, da so pridobili koristne informacije za zaposlitev, morda celo našli možnost zaposlitve.
 
Več slik si lahko ogledate v fotogaleriji.


vodoravna delilna črta