Primopredaja poslov županu dr. Andreju Fištravcu
vodoravna delilna črta


V Kabinetu župana je potekala uradna primopredaja poslov novemu županu Mestne občine Maribor dr. Andreju Fištravcu.
 
Po včerajšnjem uradnem nastopu mandata novega župana Mestne občine Maribor dr. Andreja Fištravca je danes, 9. aprila 2013, potekala primopredaja poslov. Bivši podžupan v funkciji župana Milan Mikl je dr. Fištravcu izročil dokumentacijo s pregledom delovnih zadev župana in dosedanje organizacije dela v Kabinetu župana ter gradiv Mestnega sveta MOM iz preteklega mandata, ki še niso bila obravnavana. Primopredaji je bil priložen pregled finančnega stanja in stanja na področju človeških virov ter neizvedenih priporočil službe finančnega nadzora. Župan dr. Fištravec je prav tako prejel dokumentacijo s pregledom projektov v teku ter gradivo v zvezi s projektom javno-zasebnega partnerstva »Nadgradnja in avtomatizacija cestnega prometa«. Gospod Mikl je ob primopredaji novemu županu ter ekipi zaželel veliko uspeha pri vodenju mesta.
 
Primopredaji poslov so prisostvovali člani ožje županove ekipe Marko Žula, Martina Kositer, Goran Rajić in Bartolo Lampret. Ob bivšem podžupanu Milanu Miklu so pri primopredaji bili prisotni direktorica Sekretariata za splošne zadeve Branka Krajnc, direktor Urada za komunalo, promet in prostor Vili Eisenhut, direktorica Urada za finance in proračun Marija Kaučič, dosedanja vodja Kabineta župana po pooblastilu Katja Lenič Šalamun in vodja Službe za delovanje mestnega sveta Rosana Klančnik.
 
Več fotografij si lahko ogledate v fotogaleriji.
 
V prilogi so objavljeni tonski posnetki izjav župana Mestne občine Maribor dr. Andreja Fištravca in bivšega podžupana v funkciji župana Milana Mikla po primopredaji poslov.


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona datoteke wav  1 - Izjava župana dr. Andreja Fištravca
vodoravna delilna črta
ikona datoteke wav  2 - Izjava Milana Mikla
vodoravna delilna črta