Vabilo na otvoritev mestnega drsališča / 20.12.2012 ob 16.00
vodoravna delilna črta

 

Športni objekti Maribor in Mestna občina Maribor skupaj organiziramo odprto mestno drsališče na Trgu svobode, in sicer v mesecih december, januar in februar.
 
Drsanje je šport, ki privlači vse generacije. Tradicija drsalnega športa je v Mariboru dolga in je le malo občanov, ki še niso stopili na ledeno ploskev Ledne dvorane ali mestnega drsališča. Z željo, da v teh prazničnih in mrzlih dneh ponudimo možnost drsanja res vsem, smo se tudi letos odločili,da postavimo mestno drsališče.
 
Odprto drsališče bo stalo na Trgu svobode od 20. decembra do meseca marca. Vsak dan od 10.00 do 21.00 ure bomo obiskovalcem nudili brezplačno drsanje. Poskrbeli bomo tudi za zanimiv športno-zabavni program in veselo praznično vzdušje. Prepričani smo, da bomo s celotno postavitvijo in programom v samem centru Maribora popestrili praznična dogajanja. Tako kot v iztekajočem letu bomo v začetku leta 2013 nadaljevali z zanimivimi aktivnostmi na mestnem drsališču.
 
 
Vabimo vas, da se nam v četrtek, 20. decembra 2012, ob 16.00 uri pridružite na Trgu svobode ob svečani otvoritvi mestnega drsališča!
Za pester program bodo poskrbeli :
Mladi mariborski hokejisti - LISJAKI
Člani društva kegljanja na ledu – Ledenko
Obisk Božička
 
Vabljeni


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Vabilo na otvoritev mestnega drsališča
vodoravna delilna črta