Otroška športna zima 2012/2013
vodoravna delilna črta


Aleš Manačinski prejel sezonsko smučarsko vozovnicoZ mesecem decembrom se je pričela jubilejna, že 10. akcija »Otroška športna zima«, ki so jo omogočili Urad za šport Mestne občine Maribor, Športna zveza Maribor, Javni zavod Športni objekti Maribor in Športni center Pohorje. V okviru akcije je učencem osnovnih šol Mestne občine Maribor in okoliških občin omogočena pisana paleta aktivnosti, s katerimi lahko športno obogatijo svoj prosti čas.
 
V času od 1. decembra 2012 do 30. aprila 2013 bodo osnovnošolci v okviru akcije »Otroška športna zima« ob predložitvi kartice ugodnosti lahko smučali ceneje na Mariborskem in Areškem Pohorju, plavali v kopališču Pristan ter drsali v Ledni dvorani Tabor. S kartico, ki jo lahko pridobijo na osnovi izpolnjene prijavnice ugodnosti, imajo do 50 odstotkov popusta. Prijavnica je na voljo na osnovnih šolah in v prostorih Pohorske vzpenjače. Letošnja novost je tudi, da si lahko kartico ugodnosti pridobijo tudi starši otrok imetnikov kartice Otroške športne zime s predložitvijo slike in doplačilom 5 evrov. S to kartico lahko starši uveljavljajo 10 odstotkov popusta za dnevno in nočno smučarsko vozovnico na Mariborskem in Areškem Pohorju ter kopališču Pristan in Ledni dvorani Tabor.
 
Udeleženec z največjim številom obiskov na smučiščih bo prejel sezonsko smučarsko vozovnico, šola z največjim obiskom v kopališču Pristan in drsališču Ledne dvorane Tabor pa bo nagrajena s prostim vstopom za en razred šole v času športnega dne. Največ smučarskih dni v lanski sezoni je imel učenec OŠ Maksa Durjave Aleš Manačinski, ki je prejel sezonsko smučarsko vozovnico, razred Osnovne šole Draga Kobala pa bo nagrajen s plavanjem ali drsanjem v okviru športnega dne.
 
Več informacij o akciji »Otroška športna zima« je v priloženi zloženki.


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona datoteke img  Otroška športna zima 2012-2013 - Plakat
vodoravna delilna črta
ikona datoteke img  Otroška športna zima 2012-2013 - zloženka - stran 1
vodoravna delilna črta
ikona datoteke img  Otroška športna zima 2012-2013 - zloženka - stran 2
vodoravna delilna črta