Vabilo na odprtje mestnega drsališča
vodoravna delilna črta


V torek, 20. decembra 2011, ob 17. uri na Trgu svobode v Mariboru.

 

Letošnjo zimo bo v središču Maribora še posebej veselo, saj bo na Trgu Svobode od sredine decembra 2011 do konca februarja 2012 postavljeno zunanje drsališče v velikosti 20x25 m, ki bo še dodatno popestrilo praznično zimsko vzdušje v mestu. Odprtje mestnega drsališča bo v  torek, 20. decembra 2011, ob 17. uri na Trgu svobode.

Drsališče bo s  500 m² največje zunanje drsališče v Mariboru in okolici, ima pa tudi edinstveno sestavo. Sestavljeno je namreč iz aluminijastih cevnih sistemov, ki omogočajo do 40% prihranka električne energije v primerjavi z gumijastim sistemom, na njem pa je možno drsati tudi pri visokih temperaturah (do 25 °C).

Drsališče bo odprto vsak dan od 10. do 22. ure. Drsanje bo za obiskovalce brezplačno, izposoja drsalk pa bo stala 2 EUR. Vaditelji drsanja in animatorji bodo poskrbeli za prijetno vzdušje na ledu, popoldanske animacije za otroke, tečaje drsanja, drsalne programe za šole in vrtce v dopoldanskem času ter drsalne predstave z drsalci slovenskih drsalnih show skupin.

Profesionalna ekipa, velikost drsališča in lokacija so pravi recept za aktivno preživljanje prostega časa vse do konca februarja.


Prijazno vabljeni!

 


vodoravna delilna črta