Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po štipendistih za šolsko/študijsko leto 2011/2012 in vključitev v enotno Regijsko štipendijsko shemo (RŠS za Podravje)
vodoravna delilna črta

 

Ekonomski institut Maribor d.o.o., Center razvoja človeških virov je kot nosilec Regijske štipendijske sheme za Podravje objavil Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po štipendistih za šolsko/študijsko leto 2011/2012 in vključitev v enotno Regijsko štipendijsko shemo (RŠS za Podravje). Rok za oddajo vlog je 20. 7. 2011.

 

Predmet poziva je izbor delodajalcev v sistem kadrovskega štipendiranja, ki delodajalcem omogoča 50 % sofinanciranje kadrovske štipendije. Na osnovi izbora in izkazanih potreb po štipendistih bo Ekonomski institut Maribor d.o.o., Center razvoja človeških virov v jeseni objavil javni razpis štipendij za šolsko/študijsko leto 2011/2012. Prijavijo se lahko podjetja, ki imajo sedež ali poslovno enoto na območju Podravske regije in hkrati izpolnjujejo druge pogoje navedene v javnem pozivu. Javni poziv ter prijavni obrazec je na voljo na spletni strani štipenditorja: www.center-rcv.org v rubriki Regijska štipendijska shema.

 

Operacijo Regijska štipendijska shema delno financira Evropska Unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada in se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti«, prednostne usmeritve »Štipendijske sheme«.

Več o razpisu na spletni strani http://www.center-rcv.org/index.php?id=1584.


vodoravna delilna črta