Prostovoljska akcija Dan za spremembe v MOM
vodoravna delilna črta


V soboto, 26. marca 2011, med 9. in 12. uro na različnih lokacijah po Mariboru.

 

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v soboto, 26. marca 2011, organizira veliko prostovoljsko akcijo Dan za spremembe - dan, ki naj bi bil v Sloveniji posvečen izključno prostovoljskemu delu.

 

 

Akcijam v okviru Dneva za spremembe se je priključila tudi Mestna občina Maribor, ki bo ta dan, 26. marca 2011, izvedla mnoge aktivnosti - prostovoljci bodo barvali otroška igrala, družili se bodo s starejšimi občani v domovih za starejše, sprehajali živali iz zavetišča za živali… Akciji so se priključili župan, podžupani, zaposleni Mestne uprave MOM, Upravne enote Maribor, javnih podjetij in zavodov ter mestni svetniki.

 

 

Cilj naše akcije je, da z aktivnim sodelovanjem javnih uslužbencev in mestnih svetnikov v prostovoljnih aktivnostih na lokalni ravni postavimo zgled mladim, ostalemu delu aktivnega prebivalstva ter drugim ustanovam.

 

 

V ta namen bodo župan in podžupani Mestne občine Maribor ter varuhinja človekovih pravic ga. Zdenka Čebašek Travnik ob 10. uri pred Domom pod gorco zasadili češnje.

 

 

 

Vljudno vabljeni!


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona datoteke word  Dan za spremembe v MOM
vodoravna delilna črta