Vabilo na likovno razstavo ob Svetovnem dnevu Zemlje
vodoravna delilna črta


Vabimo vas likovno razstavo »Očka na velikem planetu«, ki bo v četrtek, 22. aprila 2010, v prostorih Mestne občine Maribor (I. nadstropje), Ul. heroja Staneta 1, Maribor. Projekt so pripravile članice Lions kluba Maribor Zarja v sodelovanju z Vrtcem Jadvige Golež Maribor ob Svetovnem dnevu Zemlje.

 

 

Članice Lions kluba Maribor Zarja delujejo na mariborskem območju drugo leto in so primarno skrb in pomoč posvetile otrokom, ki so pomoči potrebni. V Lions klubu Maribor Zarja verjamejo, da je danes potrebno posebno pozornost nameniti vzgoji najmlajših o varovanju okolja in pomoči bližnjemu. S tem namenom so pripravili dolgoročni projekt »Očka na velikem planetu«, kjer želijo skozi različne oblike dejavnosti, druženja in akcij otrokom in mladini približati skrb za varstvo našega okolja.

 

V letošnjem letu so v sodelovanju z Vrtcem Jadvige Golež Maribor ob Dnevu Zemlje pod vodstvom mentorice Irene Stramšak pripravili utrip – tematsko usmerjeno likovno razstavo predšolskih otrok starih od štirih do pet let iz skupine metuljev.

 

Naj bo iskren odtis otroških rok, njihovih misli o varovanju okolja zanimivo in poučno sporočilo vsem obiskovalcem razstave. Razstava bo na ogled do petka, 14. maja 2010.

 

Sponzor projekta je podjetje Dravske elektrarne Maribor d.o.o.

 

 

 

 

Vljudno vabljeni!

 

 


vodoravna delilna črta