JAVNI POZIV DELODAJALCEM ZA ODDAJO POTREB PO ŠTIPENDISTIH ZA ŠOLSKO/ŠTUDIJSKO LETO 2010/2011 IN VKLJUČITEV V ENOTNO REGIJSKO ŠTIPENDIJSKO SHEMO ZA PODRAVJE
vodoravna delilna črta


Nosilec Regijske štipendijske sheme za Podravje Ekonomski institut Maribor d.o.o., Center razvoja človeških virov je 11. marca 2010 na spletni strani www.center-rcv.org v rubriki Regijska štipendijska shema, objavil JAVNI POZIV DELODAJALCEM ZA ODDAJO POTREB PO ŠTIPENDISTIH ZA ŠOLSKO/ŠTUDIJSKO LETO 2010/2011 IN VKLJUČITEV V ENOTNO REGIJSKO ŠTIPENDIJSKO SHEMO ZA PODRAVJE (v prilogi).

 

 

Namen javnega poziva je ugotoviti potrebe delodajalcev po kadrih/štipendistih in interes delodajalcev za štipendiranje preko enotnih regijskih štipendijskih shem. Enotna regijska štipendijska shema prinaša delodajalcem številne ugodnosti, med drugim tudi 50 % sofinanciranje kadrovskih štipendij. Na podlagi izkazanih potreb po štipendistih bo nosilec Regijske štipendijske sheme za Podravje predvidoma v mesecu septembru objavil javni razpis štipendij za šolsko/študijsko leto 2010/2011.

 

 

Pravico do vključitve v Regijsko štipendijsko shemo za Podravje lahko pridobijo delodajalci s sedežem ali poslovno enoto na območju Podravske regije in hkrati izpolnjujejo pogoje navedene v javnem pozivu.

 

 

Roki za oddajo vlog:

 

-          prvi rok za oddajo vlog je 1. 6. 2010,

 

-          drugi rok za oddajo vlog je 20. 8. 2010.

 


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  JAVNI POZIV DELODAJALCEM ZA ODDAJO POTREB PO ŠTIPENDISTIH ZA ŠOLSKO/ŠTUDIJSKO LETO 2010/2011 IN VKLJUČITEV V ENOTNO REGIJSKO ŠTIPENDIJSKO SHEMO ZA PODRAVJE
vodoravna delilna črta