Vabilo na 2. sejo Sveta invalidov
vodoravna delilna črta

 


Spoštovani!

 

 

Vabiva Vas na 2. sejo Sveta invalidov kot posvetovalnega telesa župana Mestne občine Maribor, ki smo ga ustanovili z namenom, da gibalno oviranim, slepim in slabovidnim, gluhim in naglušnim, osebam z motnjami v duševnem razvoju ali dolgotrajno bolnim osebam, izboljšamo položaj v našem mestu s ciljem aktivnega vključevanja v družbo in uresničevanja enakih možnosti na področju izobraževanja, zaposlovanja, kulturnega, športnega in političnega udejstvovanja, socialno-zdravstvenega varstva, dostopa do informacij in storitev ter drugih področij vsakdanjega življenja.

 

 

Na seji bosta predstavljena Analiza o položaju invalidov v MOM ter Akcijski načrt za izboljšanje enakih možnosti za invalide v MOM, ki ju je Mestni svet obravnaval in potrdil na 35. seji, dne 25. januarja 2010.

 

 

Da bi združili moči in pričeli z uresničevanjem akcijskega načrta, Vabiva vse člane in simpatizerje Sveta invalidov, predstavnike mestne uprave, občinskih uradov in njihovih sektorjev, koordinatorje EPK projektov ter drugo zainteresirano strokovno javnost, da se nam pridružite na 2. seji Sveta invalidov, ki bo v četrtek, 11. februarja 2010, ob 14. uri, v dvorani Generala Rudolfa Maistra v Ulici heroja Staneta 1.

 

 

 

 

Lep pozdrav,

 

 

 

Nataša Rebernik                                                          Franc KANGLER

 

Predsednica Delovne skupine za pripravo                       Župan Mestne občine Maribor

 

Analize o položaju invalidov v MOM

 

in predloga Akcijskega načrta

 

 


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona datoteke word  ANALIZA O POLOŽAJU INVALIDOV V MOM
vodoravna delilna črta
ikona datoteke word  Predlog akcijskega načrta MOM
vodoravna delilna črta