Vabilo na zaključno predstavitev projektnih rešitev mednarodne urbanistično arhitekturne delavnice Maribor - jug
vodoravna delilna črta
26.1.2010


V petek, 29. januarja 2010, od 10. do 14. ure v Veliki dvorani Betnavskega gradu na Streliški cesti 150 v Mariboru.


Mestna občina Maribor in Fakulteta za gradbeništvo Univerze v Mariboru , Center za urbani razvoj Katedre za arhitekturo in prostor vabita na zaključno predstavitev mednarodne urbanistično arhitekturne delavnice Maribor - jug.

 

Predstavitev projektov mednarodne urbanistično arhitekturne delavnice Maribor - jug bo v petek, 29. januarja 2010, od 10. do 14. ure v Veliki dvorani Betnavskega gradu na Streliški cesti 150 v Mariboru.

 


Zaključno prireditev bodo pozdravili podžupan Mestne občine Maribor Rok Peče , v.d. dekana Fakultete za gradbeništvo Univerze v Mariboru prof. dr. Miroslav Premrov , mestni arhitekt Stojan Skalicky , vodja Sektorja za urejanje prostora Mestne občine Maribor Marija Kuhar ter koordinator in strokovni vodja delavnice doc. Uroš Lobnik.

 

Ob 10.30 bodo mentorji skupin s študenti predstavili projektne rešitve. Po predstavitvi projektov bo sledila okrogla miza.

 

V preddverju bodo na ogled makete ter panoji s predlogi poteka trase južne obvoznice in urbanega razvoja južnega mestnega roba.

 

 

V času od 2. do 9. februarja 2010 bodo predlagane rešitve na ogled v razstavišču Urban, Grajska ulica 7 v Mariboru in sicer vsak dan, razen sobote in nedelje, med 10. in 17. uro.

 

 

Vljudno vabljeni !

 

 

 


vodoravna delilna črta