Nogometna tekma med predstavniki MOM in MČ Pobrežje
vodoravna delilna črta
30.9.2009


V torek, 29. septembra 2009, sta se na pobreškem urbanem igrišču ob mestni četrti pomerili nogometni ekipi predstavnikov MČ Pobrežje in Mestne občine Maribor. Po razburljivi tekmi, ki jo je korektno sodil Dušan Turk, sta se ekipi razšli z rezultatom 9:10.

 

 

Na novem pobreškem igrišču za mali nogomet sta se včeraj pomerili ekipi predstavnikov Mestne občine Maribor, ki so jo sestavljali župan MOM Franc Kangler, podžupana MOM Andrej Verlič in Milan Mikl (Rok Peče je bil med navijači), Simon Potrč, Aleš Škof, Simon Mihalina, Aleš Parlič in Janez Hrastnik ter predstavnikov MČ Pobrežje, ki so jo sestavljali Ivo Šimac, podpredsednik sveta MČ Pobrežje, Milan Prešern, Dorjan Vanček, Robert Kraner, Anton Robnik in Fredi Črnčič.  

 

Skozi vso tekmo se je čutila premoč gostujoče ekipe MOM, ki je domačine večino časa držala na njihovi polovici igrišča. Ekipa MOM je vodila že z 0:5, ko je sodnik v 36 minuti srečanja z rdečim kartonom kaznoval grobo igro Aleša Partliča. Kljub za marsikoga sporni odločitvi je ekipa MOM nadaljevala z odločno igro, tako, da je na koncu slavila z rezultatom 9:10.

 

Sledil je neuradni del, ki je bil namenjen druženju med udeleženci in izmenjavi mnenj glede poteka razburljive in napete tekme.

 

Ekipi MOM in MČ Pobrežja se bosta v naslednjem krogu pomerili najprej z ekipo MČ Tezno in nato še z ekipo KS Malečnik Ruperče.

 

 


vodoravna delilna črta