Zavetišče za živali Maribor
vodoravna delilna črta

 

 

 

 

Smrčki v zavetišču vam bodo hvaležni
 
V Mestni občini Maribor imamo organizirano obvezno javno službo oskrbe zapuščenih živali, ki se izvaja v Zavetišču za živali Maribor na Avtomobilski ulici 25. Tam prehodni dom najdejo kužki in muce, ki se izgubijo oziroma so zavrženi, najdeni pa so v Mariboru in okoliških primestnih občinah. V zavetišču živalim nudimo veterinarsko oskrbo, varno zavetje, redne sprehode in vse, kar potrebujejo, da se počutijo ljubljene in varne dokler ne najdejo novega stalnega doma.
 
Oskrba živali, ki jih v zavetišču v povprečju zmeraj okoli 80, je velik finančni zalogaj, zato je delovanje zavetišča odvisno tudi od prostovoljne pomoči ljubiteljev živali in finančne pomoči tistih, ki jim je mar in si finančno donacijo lahko privoščijo. Če tudi vi sodite med takšne,
 
bomo vašega prostovoljnega prispevka, ki ga nakažete z namenom »donacija za zavetišče«, veseli na
 
transakcijskem računu številka SI56 04515-0000175787, odprt pri Novi KBM
(lastnik TRR: Snaga d.o.o. - upravljavec zavetišča, Nasipna ulica 64, 2000 Maribor).
 
Živali nam dajejo ogromno – svojo brezpogojno ljubezen in vsakodnevno veselje. Pomagajte tistim, ki v svojem pasjem ali mačjem življenju doslej še niso spoznali ljubečih lastnikov, si jih pa vsekakor želijo in nanje čakajo v Zavetišču za živali Maribor.
 
Telefon zavetišča: 02 / 480 16 60
Uradne ure: od ponedeljka do petka: 9.00 – 11.00 in 13.00 – 15.00 ure
Nujni primeri: 112
 
Več tudi na www.zavetisce-mb.si ali na Facebook strani.

 

 

Panoramska slika

 

 


vodoravna delilna črta