17. Športni vikend Maribora
vodoravna delilna črta
4.6.2007

Preko 60.000 obiskovalcev

Preteklo soboto in nedeljo, 2. in 3. junija, je na različnih lokacijah v Mariboru potekal 17. Športni vikend Maribora. Aktivnosti se je v obeh dnevih udeležilo preko 60.000 Mariborčanov in obiskovalcev iz okolice, na mariborskih športnih terenih pa smo lahko našli tudi goste iz tujine.

Največ obiskovalcev je ponovno zabeležilo Mariborsko Pohorje, kjer so se ljudje lahko urili v lokostrelstvu, šahu, badmintonu. Organiziran je bil tudi vodeni izlet po Pohorju in pa gorski tek v okviru akcije TOTI POHORC.

Aktivnosti so potekale tudi ob Dravi - veslanje, rafting, brodarstvo. Otroci so na hipodromu v Kamnici lahko prvič poskusili, kako je jahati na konju, obiskovalci so se lahko podali na plavanje v kopališče Pristan ali pa na Mariborski otok. Letalski center Skoke je ponujal panoramske, jadralne in akrobatske lete, konjeniški klub Karlo na kmetiji Kovačič pa je privabljal z ogledom živali in jahanjem.

Na 17. športnem vikendu Maribora je bilo prijetno kot vsako leto, pa tudi vreme je bilo prijazno do obiskovalcev in organizatorjev. Nasvidenje naslednje leto!


vodoravna delilna črta