Avtobusni prevozi na smučarsko tekmovanje za Zlato
vodoravna delilna črta
25.1.2003

Objava Certusa.

Certus Avtobusni promet Maribor obvešča potnike in zainteresirano javnost, da bodo v soboto in v nedeljo v času od 07,30 ure do 16,00 ure , vozili avtobusi mestnega prometa na liniji štev. 6 - VZPENJAČA po voznem redu, ki velja sicer ob delavnikih. V soboto bo na liniji 6 VZPENJAČA vozilo 5 (pet) avtobusov, v nedeljo pa 7(sedem) avtobusov. Avtobusi bodo vozili izpred železniškega kolodvora, po potrebi bodo usmerjani s strani prometnika in kontrolorja v enakomernem časovnem zaporedju. POMEMBNA OPOMBA: Po dogovoru s SK Branik, ki bo za ta namen nakazal Certusu dogovorjen znesek, bodo avtobusni prevozi v soboto in nedeljo med 07,30 in 16,00 uro na liniji štev. 6 VZPENJAČA, v obe smeri za potnike brezplačni.

V soboto 25.01.2003 bo CERTUS s 3 (tremi) posebnimi avtobusi opravil prevoz obiskovalcev "Zlate lisice" iz sosednje Hrvaške, ki bodo prispeli v Maribor s posebnim vlakom.

V nedeljo 26.01.2003 pa bo Certus opravil prevoz obiskovalcev iz Hrvaške na tekmovanje za Zlato lisico z 10 (desetimi) posebnimi avtobusi.

Vodja DE MPP:

Silvo Cesnik, univ.dipl.inž.prom.


vodoravna delilna črta