Koncert v sklopu dobrodelne akcije ZADIHAJMO SKUPA
vodoravna delilna črta
30.11.2002

V sklopu dobrodelne akcije ZADIHAJMO SKUPAJ bo v soboto, 30. 11. 2002, v Unionski dvorani v Mariboru ob 18.uri šesti v nizu dobrodelnih koncertov.

Nastopili bodo: CARMINA SLOVENICA z otroškim zborom Junior CS in zborom !Kebataola!, vokalna skupina Liguster, mladinska zbora iz OŠ bratov Polančičev in OŠ Tabor II ter vokalna skupina Maran-atha, ki bo koncert začela.
Dan za tem, v nedeljo, 1. 12. 2002, ob 18. uri, bo v isti dvorani, v dvorani Union, še en dobrodelni koncert, na katerem bodo nastopili znani slovenski glasbeniki: Adi Smolar, Vili Resnik, Marta Zore, Darja Švajger, Nuša Derenda in slovensko-hrvaška skupina Accapella Benjamin. Vodji Tone Petelinšek in Karmen Grabant bosta poskrbela še za kakšno presenečenje v večeru.
Medijski pokrovitelj akcije je Radio Center, koncertov pa Kinematografi Maribor. Izkupiček koncerta je namenjen nakupu respiratorja – umetnih pljuč za težko bolne novorojenčke. Organizatorji dobrodelne akcije si prizadevajo čim prej zbrati 12 milijonov tolarjev, kolikor stane respirator, zato vabijo vse, ki se jih je dotaknila potreba naših najmlajših, da z nakupom vstopnic ali nakazilom na transakcijski račun Društva za prezgodaj rojene otroke, 04515-0000-444574-75000 (zadnjih pet številk je sklic) s pripisom »Za dobrodelno akcijo Zadihajmo skupaj«, prispevajo sredstva. Vstopnice v predprodaji so na voljo v turističnih agencijah SONČEK v Europarku in COLUMBUS v Cityju.


vodoravna delilna črta