Vabilo na strateško delavnico »100% Youth City«
vodoravna delilna črta

Spoštovani,

 

 

z namenom pregleda stanja v mladinskem sektorju in organiziranja skupine za razvoj na področju oblikovanja in izvajanja mladinske politike v Mestni občini Maribor, vas vljudno vabimo, da se udeležite tridnevne delavnice, ki bo potekala od 5. do 7. novembra v prostorih razvojne zadruge TKALKA, Tkalski prehod 4 v Mariboru.

 

 

Mladi se v lokalnem okolju soočajo s problemi na področju varnosti, zaposlovanja, zagotavljanja stanovanj… Ti različni in številni problemi zahtevajo sodelovanje na več upravnih področjih ter iskanje rešitev, ki vključujejo sodelovanje mladih. V ta namen si prizadevamo, da bi na ustrezen način povezovali ključne deležnike z območja Mestne občine Maribor, ki se pri svojem delu srečujete s problematiko mladih.

 

 

Delavnico, na kateri bomo poskušali analizirati stanje v mladinskem sektorju, bomo izvedli po metodologiji »100% Youth City«, razviti v okviru EU programa Erasmus+. Metodologija je že preizkušena okviru Mreže Evropskih prestolnic mladih, v okviru katere jo zastopa mesto Braga (Portugalska).

 

 

Zaradi vaših dragocenih izkušenj pri delu z mladimi in sodelovanja pri nadaljnjem razvoju mladinskega sektorja v lokalnem okolju, vas vljudno prosimo, da potrdite udeležbo na delavnici s prisotnostjo predstavnikov vaše organizacije. Sodelovanje  na delavnici je brezplačno, udeležbo sporočite najpozneje do ponedeljka, 29. oktobra 2018, na naslov: nina.kirbis@maribor.si 

 

 

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

 

 

 

Po pooblastilu:

 

 

Vodja Urada za kulturo in mladino

 

 

Daniel SAJKO

 

 


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Program delavnice
vodoravna delilna črta