Poročilo- Teden prometne varnosti 2018
vodoravna delilna črta

 

Prvi teden v oktobru je v Sloveniji že tradicionalno namenjen varnosti v prometu. Po začetku šolskega leta, ko se varnosti otrok posveča velika pozornost je nujno, da že v oktobru z dodatnimi spodbudami opozorimo na nujnost stalnega in načrtnega vzgojno preventivnega dela in varnosti naših najmlajših v cestnem prometu.

 

 

V času od 1. do 6. oktobra 2018 so v okviru TEDENA PROMETNE VARNOSTI v šolah in vrtcih potekale številne aktivnosti z različnimi prometnimi vsebinami. Prometne vsebine so bile namenjene varnosti pešcev in kolesarjev v jesenskem in zimskem času ter varnosti otrok na šolski poti. V tednu prometne varnosti je stekla tudi akcije bodi previden. Kar nekaj šol in vrtcev pa je obiskalo osrednji dogodek ob Tednu prometne varnosti, ki je v organizaciji Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MO Maribor in Zveze prijateljev mladine Maribor, potekal na Glavnem trgu, v četrtek, 4. oktobra 2018.

 

 

Na prireditvenem prostoru Glavnega trga so otroci skupaj s policisti ob igri spoznavali varno pot v šolo in njihovo delo.  

 

 

Več o tem preberite v prilogi tega zapisa


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona datoteke word  Poročilo - teden prometne varnosti 2018
vodoravna delilna črta