NOVINARSKA KONFERENCA IN PODPIS PISMA O NAMERI MED MESTNO OBČINO MARIBOR, OŠ BORCEV ZA SEVERNO MEJO IN MARKOM SORŠAKOM - SOKIJEM - 20. 9. 2018
vodoravna delilna črta
13.9.2018

 

Župan MO Maribor dr. Andrej Fištravec, ravnateljica OŠ borcev za severno mejo mag. Lučko Lazarev Šerbec in Marko Soršak - Soki, avtor projekta "20 za 20" bodo v četrtek, 20. septembra 2018 ob 12.30 uri v prostorih Mestne hiše Rotovž, podpisali pismo o nameri za sodelovanje pri projektu "Maistrovanje". Namen projekta je dvigniti domoljubno zavest preko glasbe in spodbuditi mlade k ustvarjanju ter prevzemanju odgovornosti. S projektom želijo dvigniti standard glasbenega izobraževanja na mariborskih šolah in zavodih, učiteljem ustvariti boljše pogoje za delo pri glasbenem pouku ter ustvariti možnost, da mladi že zelo zgodaj spoznajo moderna glasbila, ki so del našega vsakdana, ter na drugačen način izrazijo dvoje razmišljanje o domovini v najširšem pomenu.

Mestna  občina Maribor, OŠ borcev za severno mejo in Marko soršak - Soki bodo tako izvajali dolgotrajen projekt, s pričetkom v letošnjem letu, 26. septembra, pred Maistrovim spomenikom na Trgu generala Maistra v Mariboru.

vodoravna delilna črta