Mednarodni poslovni sestanki ob včerajšnji nogometni tekmi Slovenija in Ukrajina
vodoravna delilna črta
18.11.2015

 

Včerajšnjo nogometno tekmo med Slovenijo in Ukrajino je Mestna občina Maribor izkoristila za nadaljevanje mednarodnega poslovnega mreženja, ki sicer poteka v okviru projekta Invest in Maribor  - Welcome to Slovenia. Gre za že drugo tomesečno organizacijo mednarodnih B2B sestankov Mestne občine Maribor, ki je v začetku tega meseca organizirala Slovensko-kitajski poslovni forum v Mariboru, na katerem so se s kitajskimi podjetniki poslovno mrežili slovenski.
Ukrajinski poslovneži iz področja gradbeništva so si po sprejemu pri županu Mestne občine Maribor dr. Andreju Fištravcu v družbi nekaterih slovenskih podjetnikov iz področja gradbeništva in ogrevalnega sektorja ogledali včerajšnjo nogometno tekmo med Slovenijo in Ukrajino. Ob robu dogodka so imeli omenjeni podjetniki tudi B2B sestanke.
Mariborska občina tako po poslovnem obisku v Beogradu, Slovensko-beloruski poslovni konferenci in Slovensko-kitajskem poslovnem forumu nadaljuje z razvojem platforme, ki omogoča mariborskim oziroma slovenskim podjetnikom poslovno mreženje s podjetniki iz tujine.
 

vodoravna delilna črta