Skromno in dostojanstveno
vodoravna delilna črta

 

Župan Mestne občine Maribor dr. Andrej Fištravec se je ob slovenskem Dnevu državnosti skladno s svojimi življenjskimi pogledi odločil, da bo ta dan posvetil dobrodelnosti.
Uradno kosilo župana s sodelavci bo tokrat v funkciji zavedanja in osveščanja prebivalcev Maribora, da so med nami tudi tisti, ki so prišli iz raznolikih razlogov v življenjsko stisko. V enem delu je zato krivo dejstvo, da so nekateri podjetniki in gospodarski subjekti zaradi slabe vizije zaprli svoja podjetja. Vendarle pa je za stanje kriva tudi počasnosti državne vizije razvoja Maribora z okolico, saj to problemsko območje še zmeraj nima v državi popolne podpore, četudi se v zadnjem času pričenjajo čutiti nekatere spremembe. Žal pa en del krivde za nastalo situacijo lahko pripišemo tudi karakterni nemoči posameznika.
Dobrodelno kosilo župana in sodelavcev bo v četrtek, 25. junija 2015, ob 11. uri na Dvorakovi ulici 24 v prostorih javne kuhinje, kjer se bo pri razdeljevanju hrane županu pridružil tudi podžupan Mestne občine Maribor mag. Zdravko Luketič.

Dobrodelni gesti župana Mestne občine Maribor dr. Andreja Fištravca se bodo pridružili tudi Javni zdravstveni zavod Mariborske lekarne Maribor, družba Farmadent in Dom pod gorco z donacijo peciva za obiskovalce javne kuhinje.

 

 
 


vodoravna delilna črta