Mariborska razvojna agencija objavila 3. javni poziv za vključitev v program za spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico v obdobju 2013–2018
vodoravna delilna črta

 

Razvoj podjetniških idej se nadaljuje
 
Mariborska razvojna agencija je na spletni strani www.mra.si objavila 3. javni poziv za vključitev v program PVSP za problemsko območje, ki je namenjen spodbujanju podjetništva med brezposelnimi osebami. Med prijavljenimi kandidati bo izbranih 10 udeležencev, ki bodo dobili priložnost, da s strokovno pomočjo zaposlenih na MRA in zunanjih ekspertov razvijejo lastno podjetniško idejo v delujoče podjetje. Cilj programa je, da udeleženci v enem letu po zaključku usposabljanja ustanovijo lastno podjetje, se samozaposlijo ali zaposlijo pri drugem delodajalcu.
 
Program udeležencem ponuja:
-           redno zaposlitev za določen čas 4 mesecev;
-           pomoč in podporo izkušenih mentorjev;
-           strokovna skupinska in individualna usposabljanja;
-           delo v urejenem in kreativnem okolju;
-           nova poznanstva, ideje in partnerstva;
-           edinstveno izkušnjo, ki bo vplivala na njihov osebni in podjetniški razvoj.
 
Prijavijo se lahko brezposelne osebe s stalnim prebivališčem v eni izmed občin problemskega območja (Mestna občina Maribor, občine Ruše, Pesnica, Kungota, Hoče-Slivnica ter Selnica ob Dravi), ne glede na starost in stopnjo izobrazbe.
 
Rok za prijavo je 8. 5. 2015.
 
Več informacij:
-      (02) 333 13 19
-      pvsp@mra.si
-      informativni dan: 22. 4. 2015 ob 10.00 v prostorih MRA.
 
 
 
Program se izvaja v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico v obdobju 2013 – 2018, Instrument 3: Spodbujanje podjetniške dejavnosti in ustvarjanje novih delovnih mest, ki ga financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.
 

 


vodoravna delilna črta