Vabilo na zaključno prireditev Pasavček
vodoravna delilna črta

 

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MO Maribor že deseto leto sodeluje v projektu PASAVČEK, katerega namen je spodbujanje pravilne uporabe otroških varnostnih sedežev ter varnostnih pasov med vožnjo v avtomobilu. Zaščita otrok v avtu je eden najbolj učinkovitih ukrepov za izboljšanje varnosti. Otroci v Sloveniji poznajo akcijo pod imenom priljubljene figurice PASAVČEK.
 
Po osnovnih šolah in vrtcih že od jeseni 2014, poteka projektno delo v katerega so vključeni otroci od 4 do 12 let ter njihovi starši. Projekt temelji na pozitivni spodbudi za uporabo otroških sedežev med vožnjo v avtomobilu. Osrednja figura  projekta je lik Pasavčka, ki na zabaven način opozarja otroke: Red je vedno pas pripet!
 
V okviru projekta PASAVČEK bomo v sodelovanju z Javno agencijo RS za varnost prometa - Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, Policijsko upravo Maribor, Zdravstvenim domom Maribor – Reševalno postajo, Medobčinskim redarstvom, Zvezo prijateljev mladine Maribor in predstavniki civilne družbe izvedli zaključno prireditev RED JE VEDNO PAS PRIPET!
 
Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na prireditvi
''Red je vedno pas pripet''
v sredo, 18. marca 2015, ob 10. uri na Trgu Leona Štuklja v Mariboru
 
Na prireditvi bomo otroke poučili o pomembnosti uporabe ter pravilnem načinu pripenjanja z varnostnim pasom. Za zabavo in prijetno vzdušje bo poskrbel čarovnik Grega.
 
V primeru dežja bo prireditev prestavljena na četrtek, 26. marca 2015.

 


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
ikona datoteke word  Program
vodoravna delilna črta