1. Eko Maraton Maribor 2010
vodoravna delilna črta
Agencija SEM bo v sodelovanju z Mestno občino Maribor organizirala 1. Eko Maraton Maribor, ki ga bo sestavljal kolesarski in tekaški del. Prvi se bo odvijal 18., drugi pa 19. septembra letos.


Tekmovanji bosta organizirani v sklopu Evropskega tedna mobilnosti z željo, da vzpodbudita ljudi k spreminjanju navad in načina razmišljanja glede uporabe avtomobila. Organizatorji bodo tako uporabljali ekološko prijazne materiale, postavili bodo ekološko sponzorsko vas in se skušali približati evropskim načelom organizacij tovrstnih športnih prireditev.

Teči ali kolesariti po glavnih mestnih ulicah bo zagotovo izziv za množice, zato tako tekaški (21 km in 10 km) kot kolesarski (144 km in 82 km) maraton ponujata možnost udeležbe za vse.

Dogodke bo še posebej zaznamovala dobrodelna nota. Organizator se je namreč odločil del sredstev od prijavnine nameniti akciji »Darujmo s srcem« in s tem spodbuditi udeležence in obiskovalce k družbeno odgovornemu razmišljanju. Humanitarno akcijo »Darujmo s srcem« organizira Mestna občina Maribor, ki bo s pomočjo centra za socialno delo denar razdelila tistim, ki ga nujno potrebujejo.

Dodatne informacije in prijave dobite na spletni strani: www.ekomaratonmaribor.si

Startnina za vse maratone je enaka in znaša 19 EUR. Prijave in plačila prijavnin so možna do ponedeljka 13.9.2010 do polnoči. Kasnejše prijave niso možne. V kolikor se prijavnina ne poravna do 13.9.2010 do polnoči je možno prijavnino poravnati tudi kasneje v prijavni službi prireditve, pravtako je možno prijavnino poravnati na dan samega maratona, vendar je v takšnem primeru cena 26 EUR Skupine nad 10 udeležencev imajo 3 EUR popusta (Opozorilo: Skupine nad 10 udeležencev morajo izpolniti skupinsko prijavo. V kolikor imate lastniški čip je popust dodatnih 2 EUR.

Odgovorna oseba: g. Andrej Bauman, Agencija SEM d.o.o.
Spletna stran: www.ekomaratonmaribor.si
Elektronska pošta: info@ekomaratonmaribor.si
Telefon: 041 379 785

TERMINI:
Od 18.9.2010 do 19.9.2010


vodoravna delilna črta
Priloge
sponka
vodoravna delilna črta
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Prometna zapora 18.9.2010
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Prometna zapora 19.9.2010
vodoravna delilna črta
iokna datoteke pdf  Sporočilo za javnost - Eko maraton Maribor
vodoravna delilna črta