Občina Maribor
Stanovanjska situacija in potrebe prebivalcev Maribora ter Podravja - vprašalnik

 

v Centru alternativne in avtonomne produkcije - CAAP razvijajo nove družbene prakse, nove socialne ter okoljske prakse, bazirane na lokalnih virih in potencialih. V tem duhu želijo razvijati tudi nove načine reševanja stanovanjskih problemov po principu stanovanjskih kooperativ.

Stanovanjska situacija in potrebe prebivalcev Maribora ter širšega Podravskega področja

Stanovanjske kooperative predstavljajo alternativni način reševanja stanovanjskih problemov. V tem modelu se posamezniki (iskalci stanovanj) včlanijo v stanovanjsko kooperativo z namenom, da skupaj rešujejo stanovanjski problem. Kooperativa svojim članom zagotavlja najemna in odkupna stanovanja po stroškovnih cenah, hkrati pa članom omogoča aktivno sodelovanje pri načrtovanju objektov in okolice ter soodločanje v procesu upravljanja kooperative. Ker želimo tudi v Mariboru pričeti z razvojem tovrstne stanovanjske kooperative, vas prosimo, da izpolnite spodnji vprašalnik.

https://docs.google.com/forms/d/1iLUOaU_3ancWUjdZc668QZ-X_ysY_n3kAlfVMkd2d-c/viewform

 

Za sodelovanje in dragocene informacije se vam vnaprej prisrčno zahvaljujemo, služile pa bodo izključno kot podatkovna osnova za vzpostavitev stanovanjske kooperative. Za izpolnjevanje ankete boste potrebovali 3 minute.

 

 

 


Mestna občina Maribor • Ulica heroja Staneta 1 • mestna.obcina@maribor.si • tel.: 02/22 01 000
Pravno obvestiloVarstvo osebnih podatkov
rss
Facebook MOM