Občina Maribor
Razgovori s kandidati za direktorja javnega podjetja Mariborski vodovod, d. d.


 
V prostorih Mestne občine Maribor je komisija opravila razgovor s kandidati, ki so se prijavili na razpis za delovno mesto direktorja javnega podjetja Mariborski vodovod, d.d.. Rok za prijavo na razpis je potekel v soboto, 13. aprila 2013, na razpis pa so se prijavili trije kandidati. Komisija v sestavi Marko Žula, predsednik, Vili Eisenhut in Svetlana Mihalenko, oba člana, je opravila razgovor z Danilom Burnačem, mag. ekon. in. posl. ved, in mag. Romano Fišer, medtem ko tretji kandidat ni izpolnjeval razpisnih pogojev. Razgovoru s kandidatoma je prisostvoval tudi župan Mestne občine Maribor dr. Andrej Fištravec, ki bo na podlagi mnenja komisije imenoval direktorja javnega podjetja Mariborski vodovod, d.d. za obdobje štirih let, ob soglasju Mestnega sveta Mestne občine Maribor.
 
Po opravljenih razgovorih je komisija zasedala in oblikovala mnenje o najustreznejšem kandidatu, ki ga bo posredovala županu. Jutri, v petek, 19. aprila 2013, bo župan Mestne občine Maribor dr. Fištravec izdal sklep o imenovanju direktorja.
 

    
 
Gospod Danilo Burnač je privolil v snemanje njegovega predstavitvenega razvojnega programa. Tonski posnetek predstavitve je v prilogi.

Več fotografij z razgovorov je v fotogalerji.


Priloge
 Danilo Burnač
Mestna občina Maribor • Ulica heroja Staneta 1 • mestna.obcina@maribor.si • tel.: 02/22 01 000
Pravno obvestiloVarstvo osebnih podatkov
rss
Facebook MOM