Občina Maribor
Vabilo na državno tekmovanje »Kaj veš o prometu

 

V soboto, 2. junija 2012, s pričetkom ob 8. uri na tekmovalnih površinah osnovne šole Borcev za severno mejo, Borcev za severno mejo 16, Maribor.
 
Javna agencija RS za varnost prometa, Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu je Svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MO Maribor zaupal organizacijo in izvedbo 21. državnega tekmovanja »Kaj veš o prometu«. Državno tekmovanje »Kaj veš o prometu« za učence osnovnih in srednjih šol bo, pod pokroviteljstvom župana Mestne občine Maribor Franca Kanglerja, potekalo v soboto, 2. junija 2012, s pričetkom ob 8. uri na tekmovalnih površinah osnovne šole Borcev za severno mejo, Borcev za severno mejo 16, Maribor.
 
Udeleženci tekmovanja - vozniki koles in mopedov iz vse Slovenije se bodo pomerili v poznavanju cestno prometnih predpisov, spretnostni vožnji na poligonu in ocenjevalni vožnji po mestnih prometnicah.
 
Mariborčane vabimo, da si tekmovanje ogledajo, vse udeležence v prometu pa opozarjamo na previdnost in upoštevanje cestno prometnih predpisov v času tekmovanja, saj bo na cestah na območju Pobrežja večje število kolesarjev in voznikov mopedov kot običajno. Lastnike motornih vozil še posebej pozivamo, da svojih vozil ne parkirajo na pločnikih in kolesarskih stezah.
 
Več informacij v priloženem gradivu: program, kolesarka pot in pot za mopediste.

 


Vljudno vabljeni!

 


Priloge
 Kaj ves o prometu - Program
 Kolesarska pot
 Pot za mopediste
Mestna občina Maribor • Ulica heroja Staneta 1 • mestna.obcina@maribor.si • tel.: 02/22 01 000
Pravno obvestiloVarstvo osebnih podatkov
rss
Facebook MOM