Občina Maribor
Začasna sprostitev prometa na Streliški cesti in popolna zapora Ulice Pohorskega odreda pred križiščem s Streliško cesto


(Maribor, 21. januar 2020) Z jutrišnjim dnem, 22. januarjem 2020, se cestni odsek Streliške ceste med Ulico pohorskega odreda in Kardeljevo cesto predaja v začasno uporabo prometu, vendar bodo do zaključka vseh del na odseku še veljale določene omejitve za varno odvijanje cestnega prometa.

 

Od 22. januarja dalje bo znova vzpostavljena tudi redna trasa linije mestnega avtobusnega prometa št. 6 Vzpenjača.

 

Hkrati vas obveščamo, da se z 22. januarjem, zaradi izvedbe del prečkanja komunalnih vodov v sklopu druge faze projekta Streliške ceste, zapira severni krak semaforiziranega križišča na Ulici Pohorskega odreda. Zapora bo trajala predvidoma do konca januarja.

 

Liniji mestnega avtobusnega prometa 18 in 4 bosta tako vozili po spremenjenih trasah. Več informacij o spremembah in prilagoditvah linij mestnega avtobusnega prometa najdete na spletni strani Marproma, na povezavi http://www.marprom.si/obvoz-na-linijah-4-in-18-linija-6-po-ustaljeni-trasi/.

 

Dela za dokončanje druge faze Streliške ceste se bodo predvidoma nadaljevala v drugi polovici meseca marca 2020, ko bodo ponovno odprte asfaltne baze in bodo tudi vremenske razmere dopuščale nadaljnje delo.


Mestna občina Maribor • Ulica heroja Staneta 1 • mestna.obcina@maribor.si • tel.: 02/22 01 000
Pravno obvestiloVarstvo osebnih podatkov
rss
Facebook MOM