Občina Maribor
Vabilo na javno predstavitveno delavnico projekta CREATIVE SPIRITS

 

Vabljeni na javno predstavitveno delavnico projekta CREATIVE SPIRITS, ki bo v torek 24.1.2017, od 11.30 do 13. ure, v novi art kavarni v Vetrinjskem dvoru.

 

 

Posebej pričakujemo predstavnike podjetij, socialnih podjetij, zavodov, samostojnih podjetnikov, nevladnih organizacij,…., ki se ukvarjajo s kulturnimi in kreativnimi industrijami.

 

Delavnica bo potekala v okviru celodnevnega srečanja CREATIVE SPIRITS v Mariboru, ki se ga bodo udeležili tudi predstavniki vodilnega partnerja projekta iz Madžarske in Urbact vodilni strokovnjak iz Nizozemske. Prevajanje bo zagotovljeno.

 

O projektu:

Mestna občina Maribor je od septembra 2016 vključena  v novo URBACT III omrežje CREATIVE SPIRITS, kjer je poudarek na nadgradnji izvajanja obstoječih integriranih urbanih strategij/akcijskih načrtov z vključevanjem novih pristopov na področju kreativnih in kulturnih industrij (CCI) - ustvarjalnih prostorov, ljudi in podjetij. Ob tem je ključna trajnostna naravnanost s spodbujanjem trajnega zaposlovanja. V projektno omrežje je vključeno devet partnerskih mest iz različnih evropskih držav, vodilni partner je Ujbuda (Budimpešta).

 

 

 


Priloge
 Vabilo
Mestna občina Maribor • Ulica heroja Staneta 1 • mestna.obcina@maribor.si • tel.: 02/22 01 000
Pravno obvestiloVarstvo osebnih podatkov
rss
Facebook MOM