Občina Maribor
Praznik Mestne občine Maribor 19.10.2016
20.10.2016

 

 

Mestni svet Mestne občine Maribor podeli v letu 2016 priznanje častni občan mesta Maribor zaslužnemu profesorju dr. Božidarju Krajnčiču v znak zahvale in spoštovanja, za življenjsko delo in zasluge, dosežene pri dolgoletnem strokovnem delu na področju biološke znanosti, za izgradnjo Univerzitetnega kmetijskega centra in Botaničnega vrta Univerze v Mariboru ter osebni prispevek njegovega dela k ugledu našega mesta in na mednarodnem področju.
 
Mestni svet Mestne občine Maribor podeli v letu 2016 priznanje listina mesta Maribor Zavodu Detel, zavod za usposabljanje in zaposlovanje težje zaposljivih invalidov za dosežke pri organiziranem, strokovnem in širšem delu pri zaposlovanju težje zaposljivih invalidov.
 
Mestni svet Mestne občine Maribor podeli v letu 2016 nagrado Mestne občine Maribor zlati grb mesta Maribor Frančeku Jauku za dolgoletno novinarsko in publicistično delo ter osebni prispevek pri ustvarjanju slovenskega dokumentarnega filma.
 
Mestni pečat Maribora, ki ga podeljuje župan mestne občine Maribor, prejme Vlado Šuster za dolgoletno vzgojno-pedagoško delo ter za zasluge na drugih področjih življenja in dela na območju Krajevne skupnosti Razvanje.
 
Mestni pečat Maribora, ki ga podeljuje župan mestne občine Maribor, prejme Anton Zaletelj za dolgoletno delo na področju gospodarstva ter za zasluge na drugih področjih življenja in dela na območju Krajevne skupnosti Bresternica – Gaj.
 

Priloge
 Obrazložitev MS MOM
 Pečat Maribora obrazložitev
Mestna občina Maribor • Ulica heroja Staneta 1 • mestna.obcina@maribor.si • tel.: 02/22 01 000
Pravno obvestiloVarstvo osebnih podatkov
rss
Facebook MOM