Občina Maribor
Vabljeni na Drava Festival 2016
8.6.2016

Skupina za Dravo ob sodelovanju Medobčinskega urada za varstvo okolja in narave in Zavoda za turizem Maribor - Pohorje vas vabi na Drava Festival 2016, ki bo potekal  med 10. in 19. junijem.

Reka Drava in njene brežine s svojo raznolikostjo, številnimi naravnimi dragocenostmi in zavarovanimi območji narave ponujajo prostor za aktivno in zdravo preživljanje prostega časa.
Pridružite se nam na raznovrstnih dogodkih v, na in ob reki Dravi, od spusta po reki s čolni, kolesarjenja po Dravski kolesarski poti, vodenih sprehodov na dravskih brežinah do kulinaričnih pokušnjah izdelkov iz krajev, ki živijo v sožitju z najbolj vodnato reko pri nas.

Na več lokacijah bodo potekali spusti po Dravi. Okusiti bo moč lokalne dobrote in se seznaniti s tradicijami in običaji raznolikega območja ob Dravi v Sloveniji. Na mariborskem območju se bodo dogodki odvijali na območju Lenta in krajinskega parka Mariborsko jezero, kjer se bo vzpostavila ''začasna plaža''. V ta namen bo območje Lenta med 10. in 12. junijem zaprto za ves promet.

 

Celoten program si lahko ogledate na www.dravafestival.si.

 

 

Vljudno vabljeni!

 

Mestna občina Maribor • Ulica heroja Staneta 1 • mestna.obcina@maribor.si • tel.: 02/22 01 000
Pravno obvestiloVarstvo osebnih podatkov
rss
Facebook MOM