Občina Maribor
V Mariboru poteka intenzivna podjetniška jesen
1.10.2015

 

V Mariboru poteka intenzivni program za spodbujanje in podporo podjetniških aktivnostim v našem okolju – Startup Maribor.
 
Partnerji v programu, Mestna občina Maribor, ki financira aktivnosti, časnik Večer, ki ponuja paket Večer in možnost dolgoročne podpore oziroma sodelovanja, ter nosilec aktivnosti Tovarna podjemov, so prepoznali potrebo okolja po tovrstnem podjetniškem programu ter združevanju moči v lokalnem okolju.
 
Program, ki bo intenzivno trajal do konca novembra, ko bo zaključena jesenska faza programa, vsebuje brezplačne strokovne delavnice, mreženjske dogodke, startup vikend, svetovanja ter številne druge bonitete, ki jih, oziroma, ki jih bodo lahko koristili udeleženci programa. Rezultati aktivnosti, ki potekajo od 23.9.2015, kažejo na veliko povpraševanje po tovrstnem podpornem podjetniškem programu. Dveh strokovnih delavnic se je udeležilo, kar 84 slušateljev, mreženjska dogodka - startup muslija pa sta privabila več kot 140 udeležencev. Zadnja delavnica - Zgodbe prodajajo je bila »razprodana« že v roku 3 dni po objavi oziroma možnosti prijave na delavnico!

Priloge
 Novinarska konferenca dr. Andrej Fištravec
 Novinarska konferenca skupinska
 Sporočilo za javnost
Mestna občina Maribor • Ulica heroja Staneta 1 • mestna.obcina@maribor.si • tel.: 02/22 01 000
Pravno obvestiloVarstvo osebnih podatkov
rss
Facebook MOM